Szolgáltatások

Mint szárazépítészeti szakember, elkötelezett vagyok az otthonok praktikus és esztétikus kialakítása iránt. Ilyen magas felújítási és rezsi árak mellett egy szakember nem teheti meg, hogy a munkáját nem jól végzi el, tele hibával, bár nagyon sok ilyen munkával találkozni nap mint nap.
Egy rosszul megválasztott rögzítéstechnika, egy nem megfelő minőségű és elhelyezésű szigetelés, egy hiányos párazárás komoly összegekbe kerülhet később…

Széles körű szakmai tapasztalattal rendelkezem, és rendszeresen frissítem tudásom képzésekkel, workshopokkal, hogy a munkám minden szemszögből nézve kifogástalan legyen!

Engedje meg, hogy bemutassam szolgáltatásaimat:

Gipszkartonozás

Újonnan épült vagy régebbi kivitelezésű családi házak, lakások teljes gipszkartonozása ragasztással, akár profilozással az oldalfalakon, mennyezeten, vagy válaszfalakként. Szigetelés beiktatása, párazárás.
Tetőtér beépítése-ferde síkok kialakítása, szobák leválasztása, ablakok kiépítése, beltéri ajtók beépítése.
Hangszigetelt előtétfalak-héjak.
Elektronikai műszerész iskolával is rendelkezem. Így, ha belső terét LED-es Spot világítással, rejtett LED szalaggal szeretné hangulatossá tenni, annak kiépítését is elkészítem, nem kell külön villanyszerelőt hívnia.

Glettelés és festés

Miután kész van a gipszkartonozás, jöhet a glettelés és a festés. Attól függően, hogy milyen felületre van szükség, segítek a festék típusának kiválasztásában, majd pedig a szép és egyenletes felhordásban. A végeredmény egy igényes, és kellemes hatást nyújtó helyiség, amire jól esik ránézni. 

Melegburkolás

Hogyha a fal készen van, a padló sem maradhat rendezetlen. Szívesen segítsek a laminált padlózásban, melegburkolásban, hogy a helyiség teljes harmóniát kapjon. A kiválasztott legmegfelelőbb minőségű és színű padló pár napon belül az Ön lakását is újjá varázsolja. 

Hidegburkolás

Hidegburkolás terén sem hagyjuk  cserben! Kedves kollégám Kristóf,  már alig várja, hogy Önnek is elkészítse az álom fürdőszobáját egy épített zuhannyal! Legyen szó akár egy fali metró csempéről, járólapról, eltolva vagy diagonálban, precízen elvégzi a munkát, mint mindig, hogy otthona még kellemesebb legyen, és hogy jól érezze magát! A pontosság itt még nagyobb szerepet kap, így egy csempe sem fog elállni, kilógni a többi közül!

Beltéri ajtók és ablakok cseréje, könyöklők beszerelése

A beltéri nyílászárók cseréje nem csak a lakás felfrissítése miatt ajánlott, hanem az otthona energiatakarékosságához is hozzájárulnak. Segítek az igényeknek megfelelő darabot kiválasztani, és elvégzem a cserét.

A célom az, hogy Önnek ne csak szolgáltatásokat nyújtsak, hanem olyan egyéni megoldásokat, amelyek tökéletesen illeszkednek az igényeihez és elképzeléseihez. Rugalmas vagyok, és egyedileg alakítom ki a projekteket, hogy maximálisan kielégítsem ügyfeleim elvárásait. Tekintse meg referenciáimat és vegye fel a kapcsolatot velem, hogy együtt tervezhessük meg az Ön otthona vagy irodája számára tökéletes belső teret!

Szeretné felújítani lakását? Hívjon bizalommal, vagy kérjen árajánlatot!